Finns det räntefria sms-lån med betalningsanmärkning?

Vi får ofta frågan om man kan ta ett räntefritt lån även om man har en betalningsanmärkning. Det finns en kreditgivare som är givmilda när det kommer till denna typen av lån. Hos Loanstep  kan du alltid låna utan ränta i 14 dagar även om du är kund där sedan innan.

När man pratar om räntefria lån så kan det vara så ibland att det tillkommer uppläggningsavgift eller avi-avgifter men Loanstep erbjuder alla räntefria lån där den effektiva räntan är 0%, dvs du betalar tillbaka exakt lika mycket som du har lånat. Nedan har vi sammanfattat vad som gäller när du ansöker om ett räntefritt lån hos de nämnda kreditgivarna.

Loanstep

Loanstep skiljer sig från traditionella snabblån. Här lånar du av privatpersoner som ”investerar” sina pengar i dina lån, så kallade P2P-lån. Hos Loanstep är det möjligt att alltid låna upp till 25000 kr räntefritt så länge du betalar tillbaka lånet inom 14 dagar. Detta gäller både för nya och återkommande kunder. Om du vill låna räntefritt igen efter ditt första lån, så måste du vänta 21 dagar innan du kan få din nästa låneansökan godkänd.